Instagram
Facebook
LinkedIn

Dit is ons verhaal

Agency voor vegan acteurs, modellen en andere professionele artiesten.
Steeds meer bedrijven brengen klimaatpositieve producten of diensten op de markt. Wij vertegenwoordigen professionele acteurs, modellen, muzikanten, influencers, dansers, filmmakers en vele andere creatieve talenten die de visie van bewust duurzaam leven delen.

Dit levert geloofwaardige campagnes, producties en evenementen op. Onze talenten zijn zich enorm bewust van het milieu. De meesten van hen zijn veganist. Dat betekent niet alleen dat ze een gezond, plantaardig leven leiden, maar dat hun levensstijl een positieve impact heeft op de planeet, dierenwelzijn en hun eigen gezondheid.

Onze artiesten hebben veelal een groot bereik op social media waar ze tevens een duurzaam imago hebben. Die authenticiteit helpt merken om gedragsverandering bij de consument teweeg te brengen.

De strategie van Vegan Casting is gebaseerd op integriteit, professionaliteit en passie voor entertainment. Onze misse is het versnellen van de transitie naar een duurzame wereld, waarin mens en dier in harmonie leven. 

Sluit je bij ons aan voor een betere toekomst.